diumenge, 16 de juliol del 2023

ERC ja canta el kumbaià

 


Ahir, Salou va retre homenatge a la inexistent pesca tradicional del municipi recreant el seu passat mariner amb la celebració de la calada de les malles. L’acte va propiciar que hi ocupessin un lloc preponderant els regidors d’ERC, acabats d’incorporar al govern local després del pacte subscrit dilluns passat amb Pere Granados (Sumem per Salou-PSC), malgrat que durant la campanya van prometre per activa i per passiva que no pactarien amb ell.

Com que ara estem en una altra campanya electoral (la del 23-J), a la festa del rossegall van assistir-hi altres polítics d’Esquerra, com recull la piulada del regidor republicà Marc Riverola.

És de suposar que el també regidor Marçal Curto devia alliçonar els seus companys que volen anar a Madrid sobre com comportar-se durant la campanya electoral. És a dir, què cal dir a l’electorat perquè et votin i després, un cop col·locat, fer allò que et surt dels ous.

El premi a aquesta traïció és que ara cobraran una molt bona paga i controlaran les regidories kumbaià del consistori. És a dir, les que no pinten res.

Per cert, més trampes d’ERC: a Curto no li tocava ser regidor, ja que ell era el cinquè de la llista i el seu partit només en va treure quatre el 28-M. Però el problema el van resoldre fàcilment: van fer plegar la número quatre perquè ell hi pogués tenir càrrec.