diumenge, 16 de juliol del 2023

Salou retrà homenatge a Jane Birkin

 


L’actriu londinenca Jane Birkin ha mort als 76 anys a París. La també cantant tenia la nacionalitat francesa, ja que residia en aquest país des de finals dels anys 60, i va mantenir una apassionada relació amb Serge Gainsbourg, que es va fer mundialment famosa gràcies a l’èxit de la cançó Je t’aime... moi non plus, considerada per molts com la més eròtica de la història.

Fruit també d’aquesta bona química, dilluns passat l’alcalde, Pere Granados (Sumem per Salou-PSC) va signar un pacte de govern amb ERC que li garanteix la majoria absoluta, malgrat que els republicans havien promès durant la campanya del 28-M que mai no pactarien amb ell.

D’aquí que la nova parella (només cal veure’ls per comprovar que entre ells salten espurnes) hagi decidit retre homenatge a Jane Birkin. “La seva cançó és molt inspiradora per a nosaltres: «T’estimo, jo tampoc, però a canvi d’una bona pagueta l’amor entre nosaltres mai no s’apagarà, ja ho veuràs»”, han coincidit a assenyalar els dos nous líders municipals.