dilluns, 31 de juliol del 2023

Granados i Domínguez gaudeixen d’una lluna de mel

 


Al ple municipal de dimecres de la setmana passada, en què ERC va fer la seva estrena oficial com a soci de govern de Pere Granados (Sumem per Salou-PSC), el portaveu del PP, Mario García, no ho va poder evitar i va acabar fent referència a la bona entesa i sintonia que hi havia al nou equip. Fins al punt de comprar aquest moment dolç amb “la fase inicial de l’enamorament”.

En aquest sentit, Mario es va referir al silenci còmplice de Sebastià Domínguez (ERC), ja que fins ara havia fet gala d’un esperit guerrer contra Granados (incendiari, fins i tot), molt lluny de l’encaramel·lament d’ara.

El comentari del popular va despertar Domínguez, qui es va adreçar al Mario per recriminar-lo que “porta passant-se de frenada tot el plenari”, en referència a les crítiques al pacte de govern. A la qual cosa el popular va respondre irònicament: “Em pensava que s’havia quedat mut. M’alegro de la seva rèplica”.

Per etzibar a continuació: “Vergonya, deixadesa de funcions, manipulacions, incompetència, manca d’ètica, contaminar l’opinió pública, mala praxi…”. És a dir, Mario va repetir les mateixes paraules amb què Domínguez havia atacat Granados en un ple anterior, abans del seu pacte de govern.

“Això sí que és passar-se de frenada! Ha passat de la denúncia i els escarafalls a què tot li sembli bé”.

I va tornar el silenci.