diumenge, 9 de juliol del 2023

Jordi Barberà confia que Klein ajudi el nou govern (segur! 😂)

 


En el ple d’investidura de divendres passat que va investir Alfredo Clúa (PSC), com a nou alcalde de Cambrils (ho serà els tres primers anys, per donar pas a la republicana Camí Mendoza el darrer any), el primer portaveu a parlar va ser Jordi Barberà, d’En Comú Podem i soci de govern, igual que Junts.


Visca la República!


Barberà va centrar la primera part del seu discurs fent referència al passat del partit. “Ens reivindiquem com a hereus de l’ajuntament que el 1932 va hissar per primera vegada la bandera republicana; com a hereus del 12 de gener del 1934 quan una coalició d’esquerres va guanyar les eleccions a Cambrils. Ens reivindiquem com a hereus del comitè antifeixista de Cambrils que es va constituir el juliol de 1936 i dels alcaldes del 1936, 1937 i 1938. També ens reivindiquem com a hereus de la Maria Dolors Medina, regidora del PSUC l’any 1983, i dels regidors Salvador Matas, Ramon García Mateos i de l’Ivan Sanz. Quan nosaltres som a l’ajuntament, tant si és a l’oposició com a govern, Cambrils avança”, va dir.

Barberà també va fer referència a les darreres setmanes que han retardat la formació del govern. “Han estat intenses, de confrontar programes, idees i projectes de ciutat. Aquest pacte és fruit del consens i democràtic d’una majoria àmplia de ciutadans. Estem molt contents de votar l’Alfredo, estem convençuts que serà un bon alcalde. Estem orgullosos d’iniciar aquest govern que neix amb ambició i voluntat de projectar el futur de Cambrils, no només d’aquests quatre anys”, va apuntar.


Felicitacions a l’NMC


També va tenir unes paraules cap als partits de l’oposició. “Vull felicitar l’NMC, la llista més votada, per fer un exercici d’oposició responsable, constructiva i que pugi al carro d’aquesta transformació que estem disposats a tirar endavant. Sé que les coses no estan en el millor moment, però seria interessant per Cambrils que fos així”, va demanar Barberà. (Font: Revista Cambrils).

Mira que demanar-li col·laboració al Klein, després de totes les porcades que ha fet per impedir el quatripartit. Que bromista que és el Barberà!