dissabte, 15 de juliol del 2023

Klein ja prepara una altra moció de censura

 


El portaveu del grup municipal del Nou Moviment Ciutadà i defenestrat alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha qualificat “d’antinatural” el pacte a quatre bandes entre PSC, ERC, Junts i En Comú Podem i afirma que l’únic que els uneix és el fet d’haver-lo fet fora de l’alcaldia.

De fet, ha pronosticat que el govern no funcionarà, ja que entén que aquesta aliança està “destinada al fracàs”. Klein també s’ha mostrat molt dur amb el nou alcalde, Alfredo Clúa (PSC). Assegura que no té personalitat i que no està preparat per una responsabilitat tan gran com aquesta. És més, l’ha definit com un “alcalde de segona divisió” i es mostra convençut que el quadripartit caurà abans que acabi el mandat.

A mesura que parlava, Klein s’ha anat escalfant i ha augurat que en un futur es produeixin canvis al govern municipal. Afirma que està centrat a fer la millor oposició possible, “dura, però seriosa i responsable”, i admet que no descarta tornar a ser alcalde aquest mandat, si es donen les circumstàncies adequades.

El líder del Nou Moviment Ciutadà, que va guanyar les eleccions per majoria simple, ha revelat que molts ciutadans li estan demostrant el seu suport [encara que sigui per preguntar-li «Qué hay de lo mío»].

Afirma també que hi ha molts veïns molestos amb els partits que han signat el pacte de govern, ja que consideren que ell hauria de ser l’alcalde per la seva clara victòria el 28 de maig.

Els bons resultats electorals del Nou Moviment Ciutadà han possibilitat que per primer cop el seu partit hagi aconseguit un representant al Consell Comarcal del Baix Camp.

Klein està convençut que la seva formació anirà a més i no descarta que si segueixen en la mateixa línia en les pròximes municipals es puguin apropar a la majoria absoluta. (Font: Ràdio Cambrils).