dilluns, 14 d’agost del 2023

David González se solidaritza amb la vaga del 112

 


Els treballadors del centre 112 de Reus han convocat un nou període de vagues indefinides, les quals se celebraran cada cap de setmana. Amb aquestes reivindicacions, es busca millorar les condicions laborals i internalitzar, de nou, el servei de trucades d’emergències.

Pel que fa a les condicions laborals, els treballadors reclamen un augment significatiu de la plantilla i reduir la jornada laboral de 39 hores setmanals a 36, i augmentar els plusos de nocturnitat i d'idioma.

Els treballadors retreuen a Ferrovial que no es vulguin asseure a negociar, ja que avisen que la durada de la vaga dependrà de la voluntat de l’empresa i la Generalitat. (Font: Canal Reus TV).

Un dels treballadors que no pateix el problema del 112 és l’exregidor salouenc del PSC David González. Primer, perquè va agafar l’excedència en entrar a l’Ajuntament. I segon, perquè quan havia de tornar a pencar de debò, perquè no va poder repetir en el càrrec, va aconseguir que l’endollessin d’assessor del govern de la Diputació, on no es fot brot i, a més, paguen molt bé. 

I és que no hi ha res com les portes giratòries!