dilluns, 14 d’agost del 2023

Senglars a Cambrils, porcs a Salou



 

No és estrany trobar-se, a vegades, amb senglars a Cambrils. Per exemple, a Vilafortuny, al Cap de Sant Pere, corrent per la platja, o a la riera d’Alforja, com va passar anit (l’altra imatge és d’aquest matí).

A Salou també hi acostumen a anar, però en més quantitat, ja que a la capital de la Costa Daurada la massificació és descomunal. Aquest amuntegament comporta nombrosos problemes i altera la convivència: escombraries fora del contenidor, pixar i defecar al carrer, soroll i crits constants, ingesta desmesurada d’alcohol, furts en botigues, major consum i venda de drogues, relacions sexuals pim-pam i ja t’ho trobaràs, excés de cotxes i més contaminació.

Per no parlar dels que molesten. En aquest cas no cal que siguin brètols. N’hi ha prou que passis pel carrer Bilbao o qualsevol de la zona, per exemple, i comencin a assetjar-te els relacions públiques perquè entris al seu local a consumir.

Uns bars amb la música a tota pastilla, insuportable, típica del turisme de baixa estofa que ens visita.

Per  cert, la foto de sota, del Joan Amorós, és del 9 de juliol. Imagineu-vos ara la quantitat de porcs que hi haurà demà!