dijous, 24 d’agost del 2023

Descobert un guèiser a Salou

 


Com que el problema de la sequera no afecta Salou, perquè per alguna cosa robem l’aigua de l'Ebre (i la que fotrem com tiri endavant el Hard Rock!), regar s’ha convertit aquí en un festival, on es gasta sense miraments.

N’és una prova la zona enjardinada que hi ha poc després de la pista esportiva existent a la cruïlla del carrer de Maria Castillo amb el carrer del Montsant, tal com es pot veure a la foto de dalt.

El millor de tot és que l’alcalde, Pere Granados, va dictar el juny passat un ban que ni ell mateix compleix, ja que limitava les hores de reg de les vuit del vespre fins a les vuit del matí, quan la foto està feta a les 13 hores d’avui.

De manera que no només es conculca l’ordre se suposa que pensada en el bé comú sinó que és evident que es malbarata més aigua de la necessària per mantenir vives les plantes, que és l’objectiu del reg.

Una dilapidació de recursos hídrics en temps de secada que no és puntual sinó que es repeteix cada vegada que se’ls ocorre obrir l’aixeta, tal com he pogut comprovar diferents cops aquest estiu.