dimarts, 8 d’agost del 2023

El delegat del Govern obre les Nits Daurades a ritme de simbomba

 


El subdelegat del Govern espanyol a Tarragona en funcions, Santiago Castellà, va pronunciar ahir el pregó de les Nits Daurades que obre la festa major d’estiu de Salou. L’alcalde, Pere Granados, acostuma a portar Castellà (un representant colonial) cada vegada que vol donar-se importància a si mateix. Ja el va fer venir abans de les eleccions del 28-M perquè ens prometés que Salou tindrà una de les millors estacions ferroviàries del planeta (malgrat que no hi passen trens), i quan es va presentar com a candidat de Sumem per Salou-PSC a les municipals, atès que Castellà també és sociata i ja se sap: com més amics, més endins.

D’aquí que el pregó servís per cantar meravelles del municipi i que Castellà arribés a dir necieses com ara que Salou “és un bressol dels valors universals que configuren un món millor”.

I, ja que hi som, que “les Nits Daurades no són només una celebració de platges, festes i gastronomia [el fato que no falti], sinó també una afirmació permanent de la civilització, universalitat i esperança en el progrés de la humanitat”. (Font: Ajuntament de Salou). Bajanades, en definitiva.

En resum, que havent-hi tan bona sintonia, no m’estranyaria que Granados també faci venir Castellà per Nadal. Encara que només sigui per tocar la simbomba, aprofitant que Granados també toca la gaita.