dimarts, 8 d’agost del 2023

Granados fa de les Nits Daurades una festa del PSC

 


El pregó d’ahir al vespre del subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Santiago Castellà, amb motiu de les Nits Daurades no només va donar l’inici oficial a festa major d’estiu de Salou sinó que va permetre aplegar aquí bona part de la família socialista, amb qui l’alcalde, Pere Granados, s’hi troba molt bé.

A la foto commemorativa de la trobada també s’hi va apuntar l’exregidor David González, ara endollat a la Diputació. Amb la qual cosa es produeix la curiosa situació que Granados, que el va vetar a la llista de Sumem per Salou-PSC, ara l’ha d’aguantar a la corporació provincial.

És una llàstima que a la foto no hi fos l’exalcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, principal peix gros de la trama del cas Inipro i pel qual ha de ser jutjat.

No és el d’Inipro, però, l’únic assumpte podrit de les clavegueres del PSC. També hi ha el pagament de 220.000 euros per part de l’empresa municipal EMATSA a Ballesteros i l’exregidor d’Hisenda Pau Pérez.

Referent a això, el diputat exsocialista Carles Castillo (ara a les files republicanes), ha reconegut que va deixar de pagar la part del sou corresponent al partit perquè els diners es gastaven en whisky i puros.

Ahir al vespre, als jardins del Patronat de Turisme, on va tenir lloc la lectura del pregó, feia pudor.