dimecres, 16 d’agost del 2023

Granados li retalla el sou un 27,95% al gerent del Patronat de Turisme

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados (PSC), ha degradat el gerent del Patronat de Turisme, Marc Espasa, que des del mes de juliol passat ha passat a ser assessor de Serveis Culturals i Turístics.

Aquesta pèrdua de categoria laboral s’acompanya d’una reducció dràstica del seu salari, que passa dels 73.555,86 euros bruts anuals, quan va ser fitxat el març del 2020 per Granados mateix, als 53.000 actuals. Una caiguda d’ingressos del 25,95%.

Pere Granados, que a diferència d’Espasa no té estudis turístics, es va autoproclamar president del Patronat de Turisme el mandat anterior. I ho ha tornat a fer després de les municipals del 28 de maig. Ell sí que s’ha apujat el sou, un 9,4%, fins als 70.475,24 actuals.

L’anterior gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla, va deixar el càrrec fart de les ingerències de Granados, segons va denunciar ERC aleshores.

Segur que ara els presumptes republicans no badaran boca, ja que entre les seves noves obligacions des que van entrar al govern del d’Albox hi ha el càrrec de muts i a la gàbia.