dimecres, 16 d’agost del 2023

Les Nits Daurades s’acaben avui amb un altre any per oblidar

 


Avui s’acaben les Nits Daurades d’enguany. Ahir va tenir lloc la processó en honor de la Mare de Déu d’Agost, principal celebració de la festa major d’estiu de Salou, i que dona peu al lluïment de les nostres autoritats municipals en l’àmbit religiós. Vaja, com els passos de Setmana Santa però en plena canícula.

L’alcalde, Pere Granados, ha assegurat que les Nits Daurades han registrat una “notable afluència de públic”.

Si això és tot el que sap dir tenint en compte que les actuacions musicals al passeig de Jaume I eren gratuïtes, ja podem plegar.

Ah, el d’Albox també ha subratllat que la festa ajuda “a preservar i ressaltar la cultura popular i tradicional, veient-la com un nexe que enllaça les arrels i la identitat de la comunitat”. Una afirmació que convida a riure, ja que els que avui tanquen els recitals són Álvaro Soler, Jose M. Duro, Mar Lucas i Álvaro de Luna, del 40 Principals, tots ells artistes molt representatius del folklore del nostre país. (Font: Ajuntament de Salou).

Res, que a Granados només li va faltar dir que les Nits Daurades són també un bon exponent de la neteja que impera als carrers de la nostra ciutat. La qual ara va a càrrec dels seus socis d’ERC. Com es nota el canvi!