dijous, 17 d’agost del 2023

Quan Granados era un indesitjable per als republicans

 


L’any passat per aquestes dates, els grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Salou (ERC, Cs i PP) van plantar l’alcalde, Pere Granados, quan aquest pronunciava el seu discurs amb motiu de les festes d’estiu, les Nits Daurades.

El motiu era la “deriva antidemocràtica de Pere Granados en la seva manera de governar”. Tots els portaveus de l’oposició van coincidir a afirmar que “per desgràcia, cada dia s’accentua més aquest tarannà poc dialogant de l’alcalde i el seu govern, no sols amb els grups municipals a l’oposició, sinó també amb el teixit social del nostre municipi”.

“No és ètic que Granados únicament compti amb nosaltres perquè vinguem a aplaudir els seus discursos i ens ignori a l’hora de tractar qüestions d’índole municipal. L’oposició d’aquest es mereix un respecte, perquè representem al 50% dels votants de Salou, i amb la seva manera d’actuar els està menyspreant a tots ells”.

“Per tot això hem decidit no ser presents al seu discurs. És un crit d'atenció i esperem que sigui motiu de reflexió de Granados”.

“Una mostra més d’aquesta manera d’entendre la política per part de l’alcalde és l’ús totalment partidista que fa de tots els mitjans de comunicació, difusió i xarxes socials municipals. Un tema que hem denunciat en més d'una ocasió, i que demostra que aquest alcalde i el seu govern estan en campanya electoral de manera permanent, i utilitzen els mitjans institucionals, pagats per tots els salouencs, per a fer-se autobombo”.

“Els salouencs no paguen impostos perquè aquests diners es destinin a campanyes polítiques que no tenen res a veure amb la informació veraç i transparent que hauria de donar-se per part de la institució”. (Font: Tarragona 21).

D’aleshores ençà, Granados no ha canviat. Gens ni mica; al contrari, ERC ha traït la seva promesa electoral de no pactar amb l’alcalde per canviar de bàndol i ser ara soci de govern.

I és que ben pagats i a callar!