dijous, 10 d’agost del 2023

Salou, quarta ciutat en reserves, i segona en delinqüència

 


El dissabte passat, Heraldo de Aragón va publicar que Salou és la quarta ciutat d’Espanya amb més reserves aquest estiu. Però com que la notícia no incloïa declaracions de l’alcalde, Pere Granados, aquest va decidir fer-se la seva, però afegint-hi declaracions seves, atès que ell es considera el més gran expert en turisme del planeta i as qui se li ocorre publicar alguna cosa sense preguntar-li abans a ell!

Doncs bé, Salou no és la quarta sinó la segona ciutat espanyola sinó la segona. Però en delinqüència, segons l’últim balanç de la criminalitat que publica el Ministeri de l’Interior. Salou hi apareix darrere del Prat de Llobregat i davant de Barcelona, pel que fa a municipis de més de 20.000 habitants.

Així, mentre el Prat presenta una taxa de 131,87 delictes per mil habitants, a Salou és de 124,63 i a Barcelona és de 107,33.

Però no ens hem d’alarmar pas: l’any passat Salou ocupava el primer lloc a la taula. I ara ha baixat al segon. És a dir, que la cosa millora. Ara, amb ERC al capdavant de la Policia Local, ens sentirem més segurs. Tot i que repunta el nombre de traïcions.