dijous, 7 de setembre del 2023

ERC copia els mètodes de la Guàrdia Civil

 


El 30 d’agost passat a Salou hi va haver ple municipal. En el moment que l’alcalde, Pere Granados, va donar per acabada la sessió, que vaig poder seguir per internet, la retransmissió es va interrompre.

Divendres 1 de setembre, el diari Ara va publicar que un regidor de Vox havia preguntat a la seva companya de partit Ana Belén Rodríguez si sabia qui era Tejero. Aquesta li va respondre: “Sí, per què?”. A la qual cosa Paul Daniel Axinte, tercer de la llista de Vox, va aclarir: “M’identifico amb el seu modus operant en aquest moment. Al suelo todo el mundo”. Un diàleg que va ser filtrat presumiblement per ERC al diari Ara quan la sessió ja havia acabat i ningú dels qui seguíem el ple per internet va poder sentir.

El març del 2018, quan la guerra de l’unionisme contra l’independentisme català encara era ben viva, els mitjans de comunicació de Madrid es van fer ressò d’una conversa telefònica gravada sense el consentiment dels afectats entre l’exsecretari d’Hisenda de la Generalitat Lluís Salvadó i l’aleshores alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós. Tots dos xerraven sobre la necessitat de contractar una dona perquè ocupi el càrrec de consellera d’Educació. En un moment determinat, i entre rialles, Salvadó proposa que s’agafi “la que tingui les mamelles més grosses”.

La veritat. No veig gaire diferència entre un cas i l’altre pel que fa a joc brut, ja que en tots dos casos s’utilitzen trampes amb l’únic propòsit d’intentar destruir l’adversari.