dijous, 7 de setembre del 2023

Granados es reuneix amb empresaris turístics per millorar el sector

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir dimarts passat amb la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT) de Tarragona, Berta Cabré, per tractar diversos assumptes relacionats amb la temporada així com els reptes que té programats afrontar l’Ajuntament.

Com ara la implantació de Hard Rock (com si això depengués de Granados), la mobilitat sostenible, la segona fase de les obres de l’avinguda de Carles Buïgas i la necessitat de connexió de l’estació de PortAventura amb l’eix del corredor mediterrani amb doble ample de via (en aquest darrer punt segur que els de la FEHT es devien fotre un bon fart de riure).

Segons l’Ajuntament, “durant la reunió es va mostrar bona sintonia i disponibilitat a la col·laboració per tirar endavant projectes i accions de forma conjunta, els quals ens han de consolidar com a municipi sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat”. (Més riallades).

Val a dir, que a la trobada també hi va assistir el regidor Sebastià Domínguez (ERC). El que ja no explica la nota és en qualitat de què.