dissabte, 6 de gener del 2024

Granados veta Khadim com a rei Baltasar

 


Els que ahir van seguir la cavalcada de Reis de Salou segurament es van adonar que el rei Baltasar no era el Khadim, tal com passava des de fa tretze anys, sinó que ha estat enderrocat per l’alcalde, Pere Granados, que ha col·locat enguany un altre senegalès en lloc seu.

El motiu? Tot apunta que Khadim ha caigut en desgràcia per haver ocupat el número nou de la llista d’ERC a les municipals del mes de maig passat, amb la qual cosa estem parlant d’una purga política. I això que Esquerra és soci de Granados, és a dir, forma part del govern local.

El més greu del cas és que el portaveu dels republicans, Sebastià Domínguez, no ha fet res per salvar Khadim. La depuració ja fa dies que es veia venir, però es confiava en un tomb d’última hora, que no ha arribat. Només militants del partit han donat la cara pel Khadim, assegurant que era intolerable i no es podia permetre aquesta represàlia política.

Però de res han servit les queixes de la militància, atès que Domínguez, que és qui té via directa amb l’alcalde, ha claudicat novament davant d’ell. I Marçal Curto, responsable de la regidoria de Foment i Gestió de la Cultura Tradicional i Popular, ha demostrat que el seu és un càrrec del tot inoperant, ja que anaven donant llargues als seus companys de partit i al final, al Khadim, l’han deixat tirat.

Enèsima demostració que qui mana a ERC és Pere Granados. 

A sota, el Khadim.