dijous, 9 de maig del 2024

El Patufet es creu que Mario García és Benjamin Button

 


Mario García, president del PP de Tarragona i regidor de l’Ajuntament de Salou, està ingressat des de dimarts passat en estat greu a l’hospital Joan XXIII de Tarragona després que un vehicle l’atropellés quan anava en moto a la plaça Imperial Tàrraco i li ocasionés diverses fractures, amb un balanç de vuit costelles i una clavícula trencades.

El Diari de Tarragona es fa ressò de la notícia i explica que Mario García té 50 anys, i que va camí dels 51. Home, és evident que després del 50 ve el 51. O potser al Mario li passarà com a Brad Pitt, que en lloc de fer 51 anys en va fer 49, tal com es pot veure a la premiada pel·lícula El curiós cas de Benjamin Button, guanyadora de tres Oscars?

Per si no n’hi hagués prou, la foto amb què acompanyen la notícia (a dalt, a l’esquerra) és del… 2011! És a dir, de quan García va entrar al consistori… fa tretze anys!

No, si l’apel·latiu de Patufet el Diari se l’ha guanyat per mèrits propis. Dit d’una altra manera: que van de Pulitzer en Pulitzer.

Ah, que se n’oblidava!: ànim, Mario, que et necessitem per fotre-li canya al Pere Granados. Bona peça el d’Albox! Te’n recordes, de la que et va fer?