dimarts, 7 de maig del 2024

Granados: el PSC abans que Salou

 


El passat cap de setmana es va celebrar el II Obert Femení d’Escacs Salauris al Parc Botànic de Salou, organitzat pel Club Escacs Salauris amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Al lliurament de premis hi van assistir el regidor de Foment de l’Esport, Yeray Moreno, i les regidores d’Interculturalitat, Elena Zhukova, i de Participació Ciutadana, Julia Gómez.

En un altre acte, Yeray Moreno i la Paelles també van lliurar els premis del torneig Costa Daurada Bàsquet Cup 2024, tant en categoria benjamí femení i aleví femení.

A l’alcalde, Pere Granados, si se’l va veure, en canvi, a la fira Sabor Salou i, molt especialment, a la trobada d’alcaldes del PSC del Camp de Tarragona per demanar el vot per a Salvador Illa el 12-M.

Per cert, la nota del PSC parla de la presència “de l’alcaldessa de Reus i els alcaldes del Vendrell i Mont-roig del Camp”. A Granados, que tant li agrada figurar i ser el centre de tot, ni l’esmenta. La qual cosa no obsta perquè ell s’arrossegui tant com pugui en la recerca d’un càrrec que mai arriba ni arribarà.