dimecres, 8 de maig del 2024

Marçal culpa a la mala mar de la pèrdua de dues banderes blaves

 


Diu el regidor de Platges de l’Ajuntament de Salou, Marçal Curto (ERC), que això de la pèrdua de dues banderes blaves és cosa de mala sort. Que no entenen què ha passat perquè ells van entrar al govern municipal perquè sabien que l’alcalde, Pere Granados, ho fa tot bé.

Segons explica, “aquest any no hem aconseguit les banderes blaves de les platges de Llevant i de Capellans perquè les mostres d’aigua recollides al moment de l’avaluació no van complir els criteris d’excel·lència requerits per l’entitat avaluadora”.

I afegeix: “És important destacar que aquesta incidència pot estar relacionada amb condicions puntuals, com ara moviments d’aigua inusuals o situacions climatològiques específiques que van coincidir amb el moment de la recollida de les mostres”. (Font: Diari de Tarragona).

És veritat, quina mala sort! Fins al punt que aquestes incidències només han passat aquí i no en cap de les 638 platges analitzades a Espanya. En canvi, al Vendrell, que no tenien cap bandera blava a les seves platges, ara en llueix tres.

Doncs això, la culpa és de les putes corrents marines, que es van dur les aigües de Salou al Penedès i les Penedès les van portar aquí. És que no hi ha dret!

Ara només falta que surti el pseudosocialista Granados culpant el govern català d’aquesta nova conspiració judeo-maçònica, perquè aquí, a Salou, on soc el rei, tot ho faig bé.