dimecres, 31 de juliol del 2024

Granados fa seves les propostes de Vox

 


La portaveu de Vox a l’Ajuntament de Salou, Anabel Rodríguez, ha denunciat que l’alcalde, Pere Granados, s’apropia de les propostes que presenten als plens municipals.

“Hem comprovat que cada cop que Vox proposa una iniciativa, l’equip de govern la rebutja. Tot i això, després les aplica”.

I afegeix: “Per exemple, el mes passat vam presentar una moció per lluitar contra l’incivisme. La iniciativa va ser criticada per l’equip de govern de PSC-ERC, però de les cinc peticions que en fèiem quatre seran utilitzades: més conscienciació ciutadana sobre aquest problema, més presència policial, aplicació de sancions i ampliació del servei de neteja”.

I conclou: “Si aquesta és la manera que tenim d’ajudar els veïns, nosaltres ho continuarem fent”. (Font: Anabel Rodríguez).

La portaveu de Vox s’ha oblidat d’una altra proposta seva que després ha estat copiada per Granados: van demanar una pantalla gegant per veure la final de l’Eurocopa i el d’Albox també se la va apropiar. I no només això, sinó que es va presentar com a més espanyolista que els d’Abascal.