dijous, 18 de juliol del 2024

Granados nega que Salou es quedi sense tren

 


La ciutat de Salou, reconeguda com la capital de la Costa Daurada, s’acomiada amb nostàlgia de la seva antiga estació de tren. Però no tingueu por, salouencs i turistes, perquè l’alcalde, Don Pedro Viva España, ha assegurat que l’enderrocament d’aquesta històrica estació, que datava del 1865, no significarà la pèrdua del servei ferroviari. La raó? La ciutat ja compta amb un nou i peculiar mètode de transport: el trenet turístic!

L’entranyable trenet, que passeja els visitants per la ciutat durant tot el dia, ha estat coronat com el nou heroi del transport local. Equipat amb còmodes seients i un sistema d’àudio que reprodueix les millors cançons estiuenques, ha esdevingut l’estrella de les selfies i el tema de conversa a totes les terrasses de Salou.

“És un canvi històric”, reconeix l’alcalde. “Els turistes ara poden gaudir d’un viatge més pintoresc i relaxat, sense les presses dels trens convencionals”. “Salou és una ciutat turística i hem d’oferir als nostres visitants les millors experiències”, va afegir.

El trenet turístic, pintat amb colors vius que representen el sol i el mar, recorre tots els punts clau de la ciutat, des de les platges daurades fins als parcs temàtics. Les famílies aplaudeixen aquesta iniciativa, especialment aquelles amb nens petits, que gaudeixen d’un viatge entretingut sense l’estrès dels horaris estrictes.

“És com un parc d’atraccions sobre rodes”, va comentar Don Pedro. “Els meus fills estan encantats, i nosaltres també. Podem relaxar-nos i gaudir de les vistes sense preocupar-nos per arribar a temps a l’estació”, va comentar una turista.

Mentrestant, els conductors del trenet han començat a decorar els seus vagons amb llums i garlandes, competint amistosament pel títol del trenet més festiu. “És una competència sana”, diu el regidor de Participació Ciutadana. “Volem que cada passeig sigui una experiència màgica”. (Font: Tururut Viola News).