dimecres, 14 d’agost del 2024

A Salou encara busquen Puigdemont

 


Salou intensifica els controls policials d’accés al municipi i en zones amb més afluència de gent. La realització d’aquests controls seran freqüents segons les necessitats i l’augment del nombre de visitants i turistes a la localitat.

Així ho explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Domínguez, que insisteix que els controls “no tenen res a veure amb una qüestió d’inseguretat”, sinó que tenen com a objectiu que l’experiència de vacances a Salou sigui “el més tranquil·la, segura possible i sense incidents”. (Font: Diari de Tarragona).

Si els controls no tenen res a veure amb una qüestió d’inseguretat, quin sentit té fer-los si no és per tocar els nassos al ciutadà? Perquè encara faci més cua als carrers i es s’incrementi així el caos circulatori?

Aquest objectiu de garantir una experiència de vacances més tranquil·la, segura i sense incidents, com diu el regidor, cal aplicar-lo també amb la retirada per part de la grua municipal dels cotxes aparcats a l’Eix Cívic? Perquè mira que es posaran content quan vagin a recollir-lo i no el trobin!

O és que a Salou encara estan buscant Puigdemont amb la famosa operació Gàbia?