dijous, 15 d’agost del 2024

L’alcalde invoca la Mare de Déu d’Agost perquè netegi la ciutat

 


Miracle a la vista. Una tempesta ha deixat avui nets els carrers de Salou després de la tempesta de la matinada passada. Pel que sembla, l’alcalde, Don Pedro Viva España, havia invocat la patrona del municipi, que es commemora avui, perquè assumís ella aquesta feina tan descomunal, ja que els serveis de neteja municipals es veuen desbordats per l’acumulació de brossa als carrers.

En vista del greu problema d’insalubritat que pateix el municipi, i davant de la incapacitat del seu soci de govern, Sebas Topol, responsable de la neteja viària, l’alcalde va decidir que no hi havia cap altra solució que encomanar-se a la Mare de Déu del 15 d’agost, patrona de Salou.

I ahir, al vespre, un diluvi com feia temps que no es veia es va desfermar sobre la ciutat, emportant-se totes les tones d’escombraries que va trobar al seu pas. El resultat?: la ciutat neta per unes hores, atès que aquest matí ja s’estava tornant a la normalitat, tal com s’aprecia a la foto de dalt.

“És un miracle”, van dir alguns veïns en veure els carrers lluents aquest matí. “Feia anys que Salou no estava tan neta”, va afirmar un turista alemany que no recordava haver vist el paviment de la ciutat. “Fins i tot els xiclets han estat desenganxats del terra!”, va exclamar un altre sorprès.

Davant l’èxit de la seva súplica, l’alcalde no descarta rescindir el contracte de la brossa pel qual ha pagat 105 milions d’euros i repetir la fórmula de la invocació en el futur. “Si per netejar la ciutat cal resar, ja tenim a punt l’agenda de la parròquia amb les dates de tots els sants”, va pontificar un que quan va a missa és per fer-se fotos. (Font: Tururut Viola News).