dissabte, 31 d’agost del 2024

El PP agraeix a Granados que sigui tan espanyolista amb ERC

 


A l’últim ple municipal, dimecres passat, el portaveu del PP, Mario García, va aprofitar el torn de precs i preguntes per agrair a l’alcalde, Pere Granados, les seves constants mostres d’amor patri. Especialment, davant del seu soci de govern (ERC), que en teoria es presenta com un partit independentista, malgrat que mai ho demostra.

El portaveu del PP va dir: “Quan més s’ha aconseguit en aquest municipi per la nostra identitat nacional ha estat des que ERC està govern municipal. Hem tingut jures de bandera a la nostra ensenya nacional, hem pogut animar de manera ardent la selecció espanyola amb una pantalla gegant, i evidentment sabem que això no és perquè a ERC li hagi fet molta gràcia. Precisament per això [per la submissió d’ERC a Granados] vostè, senyor alcalde, ha promocionat aquests actes. Per tant, el prec és que segueixi en aquesta línia. Li estarem eternament agraïts”.

El portaveu d’ERC, Sebastià Domínguez, li va contestar: “Només dir que nosaltres no som uns feixistes. I el que respectem és la diversitat. I així ho continuarem fent”.

Mario va replicar alhora Domínguez: “Amb afirmacions d’aquesta mena, l’única cosa que denota és la manca d’arguments sòlids que té el portaveu d’ERC per defensar les qüestions d’àmbit municipal. Crec que s’hauria de replantejar la seva manera de debatre i argumentar les qüestions que planteja aquest portaveu, perquè l’única cosa que denota és que el seu nivell polític és baixíssim, Sr. Domínguez”.

Per cert, Esquerra, que avui és final de mes.