dilluns, 19 d’agost del 2024

La fal·locràcia de Salou

 


Fa uns dies, La Vanguardia va publicar un reportatge sobre els souvenirs fàl·lics (i les samarretes amb missatges obscens), perquè degraden la imatge de Barcelona. “L’òrgan masculí marca Barcelona és un dels triomfadors de l’estiu. Parlem principalment de l’obridor de fusta amb tota mena de detalls molt anatòmics i un preu entre els cinc i els quinze euros, segons la mida”, relatava la crònica.

“Alguns d’aquests falosouvenirs venen tallats amb les lletres de la paraula Barcelona, ​​però si un ho desitja pot gravar al moment sense cap sobrecost el seu propi nom o el de l’ésser estimat a qui vagi destinat el penis en qüestió. Articles d’aquesta guisa ja es van deixar veure per la ciutat altres anys, però d’una manera intermitent i mai amb el protagonisme del present”. (Font: La Vanguardia).

No són només aquests els obridors amb forma de verga els únics protagonistes. Les samarretes, calçotets i calces amb missatges de contingut sexual són també habituals.

No és un fenomen nou. A Salou fa molts anys que aquesta classe de souvenirs s’exhibeixen en aquestes botigues especialitzades. Vaja, que aquí no ens ve de nou allò que escandalitza Barcelona per la senzilla raó ens hi hem acostumat i, en definitiva, forma part del nostre dia a dia. 

En resum, una mostra del turisme de qualitat i familiar que omple la capital de la Costa Daurada. (Fotos: Colin John Blair).