dimarts, 6 d’agost del 2024

Les joventuts d’ERC de Salou voten contra Illa

 


Jovent Republicà, organització juvenil vinculada a Esquerra Republicana, va acordar ahir que la seva diputada al Parlament, Mar Besses, voti a favor de la investidura de Salvador Illa.

Els cadells republicans asseguren que es tracta d’un “sí crític” i que es comprometen a condicionar la majoria parlamentària al llarg de la legislatura. Tot i que consideren que l’acord entre els republicans i socialistes conté elements positius, desconfien que el PSC l’acabi complint. Per això, adverteixen Illa que li sortirà molt car no complir-lo.

Amb aquesta decisió, Illa s’assegura la majoria parlamentària necessària per ser elegit president de la Generalitat amb el suport d’ERC i els Comuns.

Val a dir que a Salou, segons informa l’agència Tururut Viola News, el Jovent Republicà va votar en contra de donar suport a Illa, tal com els havia demanat l’alcalde, el talent local Pere Granados (PSC), qui ara no vol Illa president després que hagi decidit aparcar el Hard Rock, tal com li exigien ERC i els Comuns per avalar la seva investidura.

A dalt, un representant del Jovent Republicà. D’acord, ara ja no és tan jove, però quan va entrar a l’Ajuntament, l’any 2003, sí que ho era. El 2015 hi va tornar, i encara hi és, aquesta vegada a l’equip de govern de Granados.