dimecres, 21 d’agost del 2024

Obre una nova sabateria a Salou

 


L’Ajuntament de Salou ha decidit aprofitar la tendència creixent de deixar tota mena d’objectes fora dels contenidors de brossa per inaugurar una nova i revolucionària sabateria. D’aquesta manera, el municipi amplia la seva oferta comercial amb un establiment d’autoservei que promet ser la sensació de l’estiu.

Les darreres setmanes, els veïns havien notat un augment en la varietat d’objectes que es deixen al costat dels contenidors. D’aquesta manera, als habituals i clàssics matalassos, plàstics i ampolles ara també hi ha… sabates!

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ha decidit convertir el que semblava un problema en una oportunitat, i així s’ha creat Sabates Contenidor, la primera botiga que no necessita prestatgeries, sinó només uns bons contenidors.

La idea és simple: passejar pels voltants dels contenidors de Salou ja no només serà un exercici de reciclatge, sinó també una recerca del tresor. Una sabata sense parella? Cap problema! Aquí el més important és la creativitat. “Mai una passejada al matí amb el gosset havia estat tan emocionant!”, comenta una veïna, que assegura haver trobat un parell gairebé nou de sandàlies de temporada.

Per garantir la sostenibilitat del projecte, l’Ajuntament ha instal·lat miralls de cos sencer i uns bancs perquè els caçadors de sabates puguin emprovar-se la nova troballa amb tota la comoditat. I per a aquells més exigents, un servei de neteja exprés estarà disponible per tornar la lluentor a les sabates de segona, tercera o fins i tot quarta mà.

Així que ja ho saben, veïns i turistes: a Salou, on uns veuen residus, altres troben una oportunitat per renovar el vestidor sense gastar-ne un cèntim. I amb la inauguració de Zapatos Contenedor, el municipi es posiciona com a líder en innovació comercial i reciclatge creatiu. En resum, una altra forma d’expressar el talent de Salou! (Font: Tururut Viola News).