divendres, 9 d’agost del 2024

Salou ordena que la policia de la brossa torni a patrullar

 


L’Ajuntament de Salou ha ordenat que tots els agents de la Policia Local prèviament assignats a la vigilància dels contenidors d’escombraries es dediquin ara a la recerca de l’expresident Carles Puigdemont, després de rebre informes confidencials que indiquen que podria estar amagat a la ciutat.

El regidor de Neteja Viària i Seguretat Ciutadana, Sebas Topol, ha reconegut que la mesura de posar agents als contenidors no ha tingut l’impacte esperat. “Almenys que busquin Puigdemont, encara que em sembla que tampoc no el trobaran”, va declarar el regidor.

Les autoritats locals havien rebut informació no confirmada que apuntava que l’expresident podria haver triat Salou com a amagatall, aprofitant l’anonimat que li podria proporcionar una ciutat plena de turistes durant la temporada alta i les ganes que tenia de veure l’espectacle d’il·lusionisme de Harry Merlin Pipper a les Nits Daurades, ja que el polític català és un expert a escapar-se per art de màgia.

El canvi d’enfocament a les prioritats policials ha generat reaccions oposades entre els veïns. Mentre alguns subratllen que la neteja ha de ser preferent, altres recalquen que la presència dels agents vigilant els contenidors no ha servit de res, atès que la ciutat està tan bruta o més que abans. (Font: Tururut Viola News).

Per cert, visca Puigdemont!