divendres, 9 d’agost del 2024

Controls dels Mossos a Salou per trobar Puigdemont

 


Salou es va convertir ahir en l’epicentre d’una intensa operació policial a la recerca de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, que va fugir de Barcelona a primera hora del matí per no haver de ser detingut per la injusta justícia espanyola.

L’anomenada operació Gàbia es va desplegar en diversos punts estratègics de la capital de la Costa Daurada. El motiu dels controls va ser l’actuació de Harry Merlin Pipper a les Nits Daurades. Puigdemont és un conegut escapista i se l’esperava a l’espectacle d’il·lusionisme, però, una altra vegada, a l’expresident se li va perdre el rastre per art de màgia.

Mentrestant, a Madrid el magistrat Llarena (molt vinculat per cert Salou per la sorra) encara l’espera.

Cal assenyalar que malgrat la magnitud dels controls de trànsit, les retencions i problemes de circulació van ser mínims, ja que a Salou els embussos que pateixen els conductors són crònics a causa de les inacabables obres a l’avinguda de Carles Buïgas, que sempre es fan a l’estiu.

També es van vigilar els accessos a PortAventura, però allà les cues van ser les de sempre, és a dir, interminables, i amb els cotxes aturats durant hores sota el sol com si s’estiguessin rostint a la platja, raó per la qual els agents també ho van deixar córrer. (Font: Tururut Viola News).

Per cert, visca Puigdemont!