dimecres, 7 d’agost del 2024

USAP denuncia que l’equip de govern amaga informació

 


A l’últim ple municipal, el 31 de juliol passat, el regidor d’USAP, Ignacio Durán, va denunciar la manca de transparència de l’equip de govern. “Sempre que pregunto no se’m dona la informació clara. No vull entendre que se m’estigui ocultant informació, però no se’m dona la informació que sol·licito”.

Durán va enumerar en aquest sentit diferents expedients municipals, entre els quals n’hi havia un per disposar de diners en efectiu per part d'alcaldia sense que se’n reflectís la quantitat. “Quants diners es van autoritzar i per a què?”, va preguntar a l’alcalde, Pere Granados.

Durán també es va referir al famós perfum de Salou. “Ningú em va explicar d’on havien tret els 25.000 euros [que suposadament s’han gastat amb la colònia, una quantitat que sens dubte és molt petita] però tampoc vostè me la va donar aquí quan li vaig preguntar”, li va retreure a Granados.

L’alcalde li va contestar dient que als expedients hi consta tota la informació. “Miri’ls bé perquè tot és allà”.

Pel que fa al perfum de Salou, Granados va justificar la despesa dient que “és una actuació de promoció del Patronat de Turisme de la marca Salou”.

Certament, qui no es consola és perquè no vol.