diumenge, 1 de setembre del 2024

Illa visita Poblet i allà es troba amb el pelegrí Granados

 


El president de la Generalitat, Salvador Illa, i els 16 consellers del seu govern s’han congregat aquest cap de setmana al monestir de Poblet (Conca de Barberà) per perfilar el seu nou mandat. Per a sorpresa dels concentrats, a la porta del monestir es van trobar amb l’alcalde de Salou, Pere Granados, que ha emprès un pelegrinatge rere el president català en un últim intent perquè li doni un càrrec.

Vestit amb la seva habitual túnica papal i calçant unes sabates que ja voldrien tenir els corredors d’ultramaratons, Granados li va preguntar a Illa: “Què hi ha del meu, perquè et penso seguir per tot arreu?”. L’alcalde de Salou és dels pocs pilotes del PSC que s’ha quedat sense premi després del repartiment de càrrecs dut a terme per Illa un cop va ser nomenat president.

A Poblet, l’alcalde no va desaprofitar cap oportunitat per creuar-se amb Illa tot el que va poder. A l’esmorzar, se les va arreglar per ocupar la taula del costat, i a la missa, no parava de donar-li la mà (i fins i tot abraçades) a Illa després del Parenostre.

“Aquest paio és un pallissa, no es dona mai per vençut, l’hem vist fins i tot assajant salutacions i discursos davant dels miralls del monestir”, va comentar un dels consellers. “Fins i tot ha decorat la seva habitació amb pòsters d’Illa, amb espelmes incloses”, va afegir un altre membre del Govern.

El president, per part seva, porta la situació amb paciència. “Ens agrada que l'alcalde de Salou estigui tan implicat... encara que no sapiguem exactament en què. Per això, a l’hora de col·locar gent, l’hem deixat in albis”, va comentar amb resignació el president. (Font: Tururut Viola News).