dimarts, 3 de setembre del 2024

USAP obliga Granados a mullar-se sobre l’edifici Miramar

 


A l’últim ple municipal, el portaveu d’USAP, Ignacio Durán, va instar l’equip de govern perquè salvi l’edifici Miramar, que la Direcció General de la Costa i el Mar vol enderrocar per considerar que envaeix la zona de domini públic maritimoterrestre.

La moció va ser rebutjada per l’equip de govern per considerar-la “extemporània” i “falta de rigor”, malgrat que l’alcalde, Pere Granados, va expressar la seva voluntat que l’edifici es conservi una vegada abandoni els usos actuals. Una decisió que en última instància depèn del Ministeri de Transició Ecològica.

USAP “celebra” la postura de l'alcalde, si bé considera il·lògic que no es votés a favor de la seva proposta que anava en el mateix sentit que va dir l’alcalde, el qual no va informar de les seves intencions fins que ho va demanar Durán.

El mateix va passar amb una moció del PP a favor de Hard Rock. L’equip de govern la va tombar malgrat estar d’acord amb el projecte, atès que és tònica habitual que als plens només s’aprovin les mocions que defensa l’alcalde.