dijous, 3 d’octubre del 2024

El puto amo

 


L’entrada de Marc Montagut al govern de Pere Granados es produeix pocs dies després que Yeray Moreno fos nomenat primer secretari del PSC de Salou. La de Yeray va ser l'única candidatura que es va presentar, però, lluny de guanyar gràcies a una folgada majoria, com esperava, poc li va faltar per no sortir elegit.

En aquella assemblea es van sentir veus crítiques a la seva gestió al govern de Granados i es va començar a qüestionar el lideratge d’aquest tant a l’Ajuntament com al partit, cada cop més escorat cap a la dreta.

Aquesta reprovació va ser contrarestada pel primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Fran Morancho, present a l’assemblea, que va recordar a la militància que Granados és de moment la seva millor aposta i que compta amb l’aval de la cúpula del PSC. Que sí, que Yeray Moreno és el primer secretari del PSC de Salou, però que qui mana és Granados.

Amb l’entrada de nous socis al govern (els dos regidors d’Ara Pacte Local) Granados vol demostrar la seva autoritat. Que és ell qui reparteix els caramel·lets, i que si algú comença a estarrufar-se, l’arraconarà, perquè sempre té on buscar nous aliats. Granados exigeix ​​obediència cega i fica la por al cos. Tant a Yeray (per si es pensava rellevar Granados a les pròximes municipals) com a Sebastià Domínguez, d’ERC, l’altre soci de govern, a qui no acaba de veure amb bons ulls, tot i la seva submissió política al d’Albox.