dimecres, 25 d’abril del 2012

Catedràtics en solidaritat



Un dels grans beneficiats per les adjudicacions a dit de l’exdirector de l’Escola de Comerç de Costa, Jesús Antonio Mármol (a la dreta), va ser el seu amiguet Matías Podesta (laltre), propietari i director general d’Inspira Publicitat i administrador de Digital Developments Studio, que era la firma amb la que facturava. Mármol li va donar instruccions a Podesta, que per més conya es presenta com a publicista solidari, perquè facturés en imports no superiors als 1.500 euros, ja que fins a aquesta quantitat no es requereix consignació pressupostària prèvia. Fixeu-vos el grau de confabulació que hi havia entre tots dos que el 18 novembre 2010 Mármol Mármol li va escriure aquest correu electrònic a Podesta: 
Necesito que la factura me la reconviertas en 2 facturas, dividiéndolas según los conceptos definidos. Mañana mismo le doy salida. 
El 31 de gener del 2011 li recomana el següent: 
Respecto a la factura del 2010, te aconsejo puedas endosarla, ya que por cuestiones políticas se están retrasando el pago des de Intervención del Ayuntamiento, no por cuestiones de falta de liquidez. Los costes de endosamiento podemos mirar de equilibrarlo en nuevas facturas. 
I el 16 de febrer del 2011 Mármol li dóna aquestes instruccions: 
Vamos a dividir las facturas en un total de 6, con conceptos diferentes y días de emisión de factura diferentes, con importes no superiores a 1.500 euros (sin IVA). 
Això sí que és solidaritat. Però entre tots dos, és clar.