diumenge, 14 d’abril del 2024

L’alcalde de Salou és la nova miss Espanya

 


En una nit plena de sorpreses i glamur, l’alcalde de Salou, Pere Granados, es va alçar amb la corona de guanyador del concurs de bellesa RNB celebrat ahir a la nit a la capital de la Costa Daurada. El jurat, que en principi havia de triar una miss, es va decantar de seguida per Granados davant la seva insuperable naturalitat, elegància i simpatia. La gala va ser un èxit de públic i va fer vibrar els milers d’espectadors que la van seguir, tant en directe com en streaming, tal com ja va passar amb el SalouCongress.

La decisió del jurat d’escollir-lo a ell en lloc d’una miss confirma que en aquesta mena de concursos no valora únicament la bellesa física, sinó també el carisma i l’encant de persona. I en això l'alcalde va sobrat, com bé saben els qui el pateixen al municipi.

A la festa, només hi va haver un moment de desengany. Va ser quan el jurat va lamentar que el PSC no hagi elegit el d’Albox com a candidat a la presidència de la Generalitat el proper 19 de maig en lloc de Salvador Illa (el de les mascarilles), “atès que el triomf de Granados a les eleccions catalanes estaria assegurat i, gràcies a ell, Catalunya hauria tirat endavant”.

En el seu discurs, Granados va dedicar unes paraules d'agraïment als seus amics i al poble de Salou “al que tant estimo” pel seu suport incondicional. A més, va expressar el desig de continuar treballant per fer de la ciutat un lloc encara millor per viure i visitar.

La victòria de Pere Granados ha estat rebuda amb gran alegria i entusiasme per part dels veïns, que hi veuen un exemple de superació i un símbol del gran futur que ens espera. Sobretot amb l’Eix Cívic.

A dalt, Granados amb la primera dama d’honor i el seu entrenador personal. (Font: Tururut Viola News).