dijous, 3 de juny del 2021

Ayuso pregunta on és l’aclamada cuina salouenca

 


Ahir va acabar a Ifema Madrid Fusión, el congrés internacional de gastronomia que se celebra anualment a la capital d’Espanya des del 2003. Hi aplega cuiners d’enorme prestigi, tant espanyols com de la resta del món. És el sisè any que Cambrils hi participa. Durant els tres dies que ha durat la fira, Cambrils va comptar amb la presència d’Ángel Pérez, del restaurant Pòsit; Rubén Campos (Rincón de Diego); Xavier Martí (Casa Macarrilla 1966); Arnau Bosch (Can Bosch), i Joan Llaberia (l’Original Experiències Gastronòmiques), que van mostrar la seva cuina i van promocionar els productes autòctons, com ara l’oli d’oliva de la cooperativa. Aquest any el Madrid Fusión estava dedicat a la gastronomia circular. Pel que fa a la tan aclamada cuina salouenca, segons pregona l’alcalde, Pere Granados, em sembla que no hi va circular gaire, a Ifema.