dilluns, 14 de juny del 2021

Salouencs que viuen al carrer

 


Relació d’algunes persones que viuen al carrer o en infrahabitatges a Salou. Segur que n’hi ha més. Si algú coneix més casos, que ens contacti, si us plau:


Emilio: pateix esclerosi múltiple, no pot treballar i tampoc cobra cap pensió.

Mohamed: senyor gran que vivia en una barraca que va ser enderrocada fa uns dies. Sense mitjans per buscar un altre habitatge.

Jesús: viu al mig del camp sense el més bàsic i sense cap possibilitat de buscar una altra alternativa.

Mohamed i Alba: viuen en una barraca sense llum ni aigua. Sense ingressos. Ell, amb gairebé 80 anys, té problemes de circulació i molt poca mobilitat. No té targeta sanitària.

Ramon: fa dies que viu al carrer des que la propietària que li havia llogat una habitació li va canviar el pany. 71 anys i no disposa de mitjans per buscar-se una altra alternativa d’habitatge. Hi ha un altre senyor amb ell que està en la mateixa situació.

Mikel: també va ser fet fora de l’habitació que havia pagat i ara mateix està al carrer.

Kristian: alemany que viu amb la seva gossa en una caseta. És diabètic i no té targeta sanitària.

Omar: 76 anys sense ingressos i sense papers. En teniu més detalls sobre el seu cas aquí. (Font: Ni uno menos).


És absolutament intolerable que l’Ajuntament no hi posi remei. Especialment quan hi ha polítics pluriempleats i la regidora de Benestar Social, Estela Baeza (PSC), ha estat cobrant, gràcies a complements per incapacitat temporal, el seu salari de 3.471,43 euros mensuals durant mig any tot i trobar-se de baixa laboral. Això sense oblidar que, gràcies als nostres diners, cap membre del govern local ha sofert els estralls de la crisi, que sí que hem patit la resta dels veïns.