dijous, 29 de juliol del 2021

Granados, convençut que la Terra és plana

 


Fa més de dos mil anys Aristòtil va afirmar que la Terra és esfèrica i Eratòstenes fins i tot es va atrevir a mesurar-ne la circumferència. Una teoria que molts consideren demostrada, però que també té els seus detractors. 

Com ara l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui a partir de les dades epidemiològiques falses de la Generalitat sobre la incidència de la covid al municipi demostra l’enganyifa i corrobora que tot plegat va ser un frau per a la humanitat, molt especialment per a la capital de la Costa Daurada. 

“A veure si ho enteneu amb aquest exemple”, ha explicat Granados: “Si jo vaig pel camí de ronda fins a Cala Crancs i després torno, quelcom obligat, això de tornar, perquè els crancs caminen a l’inrevés, he seguit un traçat lineal, recte. Per tant, no em perdo

Si la Terra fos rodona, com sostenen els qui defensen plantejaments absurds, la tornada no seria recta, sinó corba, i la força de la Terra m’obligaria a passar per la plaça d’Europa, amb els consegüents perjudicis per a nosaltres. I això no succeeix pas, oi?”. 

És el mateix que passa amb algunes persones: que tenen l’encefalograma pla. Ho enteneu ara?”. (Font: Tururut Viola News).