dimecres, 7 de juliol del 2021

L’Ajuntament culpa les discoteques del macrobrot

 


L’Ajuntament de Salou no va emetre fins ahir un comunicat sobre el macrobrot de coronavirus que ha infectat centenars de joves vinguts de festa a Salou. Diu que el publica arran dels contagis que han afectat estudiants d’Aragó i Navarra, oblidant que també n’hi ha del País Basc i de la Comunitat Valenciana. 

En el comunicat el consistori avança que actuarà contra els establiments de l’oci nocturn que han incomplert les mesures de prevenció sanitària contra la pandèmia, però no diu res de les botellades que des de fa temps es formen a les platges. Unes concentracions multitudinàries que la policia es veu incapaç de dissoldre per manca d’efectius i la permissivitat amb què actua. 

Per descomptat, la nota no fa cap mena d’autocrítica, tot i que els autèntics responsables del desastre són els polítics locals que han convertit Salou com una destinació de referència del turisme de borratxera, amb el consegüent dany a la imatge del municipi. La foto de dalt és d’un nou vídeo de la nit de Salou. El podeu veure aquí.