dijous, 5 d’agost del 2021

Granados creu que el TSJC ha prevaricat amb Salou

 


El toc de queda a Catalunya s’allargarà, com a mínim, fins al 20 d’agost, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi autoritzat avui la nova sol·licitud de Govern català, aquesta vegada per a dues setmanes i amb un enduriment de les condicions amb l’objectiu d’incloure més municipis dins el tancament nocturn. 

I és que la Generalitat ha decidit rebaixar de 400 a 250 la incidència acumulada mínima a set dies (IA7) per cada 100.000 habitants per poder afegir més poblacions dins del tancament nocturn en un moment en què les dades de transmissió de virus estan millorant. 

A Salou, la IA7 és avui de 267,73. L’alcalde, Pere Granados, que també és expert en veure mans negres on no nhi ha, assegura que el Procicat ha rebaixat de 400 a 250 casos la incidència acumulada per perjudicar Salou. 

Bé, suposo que ara Granados començarà a malparlar del TSJC. L’acusarà de prevaricar i dirà que ha donat suport a la Generalitat tot i saber que la mesura ara ratificada és “desproporcionada, injusta i no basada en criteris científics de contaminació viral, amb perjudici i detriment del comerç” de Salou. 

Perquè això és el que està deixant anar des de fa dies, entre altres perles, de la Generalitat. Va, Pere, comença, no te n’estiguis, digues-ho als jutges.