divendres, 6 d’agost del 2021

Messi jugarà finalment amb el Salou

 


S’ha acabat el misteri. Després de mesos d’incertesa i d’estira-i-arronsa sobre el futur del ja exjugador blaugrana, ​​Leo Messi jugarà la temporada vinent amb la Unió Recreativa Salou. 

L’objectiu és que el club salouenc surti del pou de la tercera regional d’on es troba i pugui pujar de categoria d’una vegada. El fitxatge ha estat possible gràcies a la intervenció del president de la Lliga Nacional de Futbol Professional (també coneguda com a LaLiga), Javier Tebas, artífex de l’operació Te vas a Salou

Per la seva banda, Shopping Salou ha mantingut contactes amb un fons britànic d’inversió (no hi ha ningú a Salou que parli l’anglès millor que ells) per garantir la viabilitat econòmica de l’adquisició del crac. 



De fet, Messi ja es troba a la capital de la Costa Daurada. L’alcalde, Pere Granados, li havia buscat un pis d’alt standing a la recentment remodelada i elitista avinguda de Carles Buïgas, però l’astre argentí ha rebutjat l’oferiment perquè no sap nedar. 

“Ché, boludo, que el otro día casi me ahogo”, li va etzibar Messi a Granados. [Boludo vol dir "mandatari" en argentí.] En vista del problema, el boludo, perdó, el mandatari li ha buscat un nou allotjament: el xalet Fort, al costat del pas a nivell del carrer de Barcelona, ​​que s’està reformant. 

“Pero chabón, ¿qué me estás ofreciendo, aquí al lado de la via, con el peligro que hay?. [Chabón vol dir "excel·lència" en argentí.] A la qual cosa el chabón, perdó, l’excel·lentíssim li va respondre: “Tranquil, Leo, que m’he carregat el tren, deixant penjats milers de veïns, treballadors i turistes”. 

Preguntat sobre la seva sortida del Barça i el ressentiment que la seva marxa pot haver deixat entre l’afició culer, Messi ha estat contundent: “Ahora me Laporta fluixa el Barça”. Benvingut a Salou, Leo.