dimecres, 4 d’agost del 2021

Granados insisteix amb les falses ajudes a la covid

 


Diumenge passat, el Diari de Tarragona li va fer una entrevista a mida a l’alcalde de Salou, Pere Granados. Dic a mida perquè va ser com si les preguntes se les hagués fet ell mateix. 

Quan li pregunten què pot fer un Ajuntament per pal·liar els efectes d’aquesta crisi econòmica, l’alcalde respon que, tot i els recursos limitats dels ajuntaments, Salou ha respost aportant “més de 10 milions d’euros en assistència a les necessitats socials. No n’hi haurà prou, perquè qui ha d’aportar ajudes concretes i directes són les comunitats i el Govern a través del seu pressupost i dels fons de la UE. Hem fet tot el que hem pogut i més”, rebla l’alcalde. (Font: Diari de Tarragona).

Granados insisteix amb la mentida dels 10 milions d’euros emprats per lluitar contra la covid. Hi torna malgrat que aquesta bola va ser desmuntada pel portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, en el ple del mes de maig (ho podeu llegir aquí). 

Es veu que Granados és un fanàtic de Goebbels, ja que dona per bo que “una mentida repetida mil vegades es converteix en una veritat”. Bé, si més no, això és el que intenta.