divendres, 6 d’agost del 2021

Granados va perdut amb el toc de queda

 


Això del Pere Granados és per pixar i no treure gota. L’alcalde de Salou va mantenir dimecres passat una trobada telemàtica amb la delegada de Govern català a Tarragona, Teresa Pallarès, durant la qual va criticar que la Generalitat mantingui el toc de queda perquè, al seu entendre, perjudica l’activitat comercial del municipi. 

A veure, el toc de queda va de la 1 fins a les 6 del matí, és a dir, abasta una franja horària que no afecta els comerços. El que sí que perjudica les botigues és una altra restricció: haver de tancar a les 22 hores en lloc de mitjanit, com permet la llei de Comerç quan tot va bé, malgrat que les botigues siguin tan segures o més que bars i restaurants, els quals, en canvi, poden romandre oberts fins a les 00:30 hores. 

Sobre el toc de queda o confinament nocturn, Granados va declarar a TV3 el passat 15 de juliol que era una “mesura absolutament necessària”. I va afegir que no afectaria la capital de la Costa Daurada, atès que el nostre turisme és familiar i “a la nit dorm”. 

Dimecres, a la Teresa Pallarès Granados li va dir just el contrari: que el toc de queda “perjudica les activitats econòmiques del nostre municipi”. 

Fa la sensació que Granados té molt poc criteri, que es mou segons bufa el vent. Fins al punt de veure mans negres on no n’hi ha. O que només veu ell, és clar.