dimarts, 16 de novembre del 2021

Els carrers de Cambrils continuen igual de nets (o de bruts) que abans

 


El portaveu del grup municipal del PSC i regidor de Serveis Generals i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Maria Vallès, va assegurar la setmana passada que els carrers del municipi són més nets des que va entrar el nou govern. 

El regidor de Serveis Generals i, per tant, responsable polític de la neteja a la via pública de l’anterior executiu era Lluís Abella, portaveu del grup municipal de Junts, qui ha assegurat que respecta molt la figura de Vallès, però ha titllat aquestes declaracions com a “falses” i “populistes”. 

El regidor juntaire ha recordat que tant la neteja com la jardineria depenen dels contractes signats entre l’empresa concessionària i l’Ajuntament, en els quals es marca fil per randa quines són les obligacions. Segons Abella, aquests contractes no s’han modificat i els treballadors continuen fent la mateixa feina. 

De fet, ha dit que encara que hi hagués la voluntat política de modificar els contractes, els tràmits són complexos i caldria estudiar si jurídicament és viable. (Font: Ràdio Cambrils).