dimarts, 16 de novembre del 2021

Granados es declara fan d’Iceta

 


El ministre de Cultura i Esport del Govern espanyol i primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va demanar ahir al Govern de la Generalitat que s’obri a dialogar amb els socialistes catalans sobre el projecte de llei de Pressupostos del 2022 davant de les exigències de la CUP per aprovar-los. 

“Segueixo amb preocupació les condicions que alguns semblen posar per aprovar els Pressupostos a Catalunya. M’agraden els pressupostos del sí, no els pressupostos del no. Si ni aeroport del Prat, ni Olimpíades, ni Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, de què estem parlant?”, ha qüestionat el ministre. (Font: El Correo). 

En idèntic sentit també es va pronunciar ahir l’alcalde de Salou, Pere Granados, que va tenir la gosadia d’exigir al president català, Pere Aragonès, que pacti amb el PSC per salvar Hard Rock. (Font: TAC 12). 

Uf, quin esclat d’adrenalina el de Granados des del seu viatge d’estat a Ucraïna (amb bandera espanyola inclosa), que fins i tot s’atreveix a dir-li al president català què ha de fer. Com si Salou (i sobretot ell) fossin el centre de l’univers!