divendres, 26 de novembre del 2021

Millor no acostar-se gaire a l’alcalde

 


L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha expressat la seva preocupació per l’increment de contagis de la Covid-19 a Europa, on es concentren dos terços dels casos actuals, i va atribuir aquesta onada al Vell Continent a la “falsa sensació de seguretat” que han produït les vacunes. 

“Molts es pensen que amb les vacunes ja s’ha posat fi a la pandèmia, i que els vacunats ja no han de prendre precaucions”, va manifestar el director general de l’OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, qui va advertir que les xarxes sanitàries europees tornen a patir una intensa pressió. 

En aquest sentit, Tedros va insistir que les vacunes “salven vides, però no eviten completament la transmissió” de la covid. 

A dalt, l’alcalde de Salou, Pere Granados, durant la presentació ahir del Costa Daurada Trophy U20 WNT, un torneig de futbol femení que es disputarà del 23 de novembre a l’1 de desembre i que comptarà amb la participació de les seleccions d’Alemanya, Espanya, França i Mèxic. (Font: Ajuntament de Salou). 

La Generalitat no es cansa d’insistir en aquest punt: la mascareta és obligatòria a l’exterior sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat unipersonal. Però l’alcalde, res, sempre a la seva, sent l’exemple a no seguir.