dijous, 25 de novembre del 2021

Oliver Klein va a deshora amb la covid

 


L’Ajuntament de Cambrils ha demanat a la ciutadania que no abaixi la guàrdia i extremi les mesures de seguretat davant l’augment de contagis de Covid. El comitè de coordinació del coronavirus del consistori, que es va reunir ahir, va recordar que hi ha restriccions que segueixen vigents i que cal seguir prenent precaucions com la distància, la mascareta i la rentada de mans per evitar un rebrot de la malaltia. 

També va fer una crida a vacunar-se a les persones que encara no tinguin la pauta completa, i a demanar cita per la tercera dosi a les persones grans o immunodeprimides o amb patologies. (Font: Ajuntament de Cambrils). 

A veure, tot això està molt bé. Però aquesta crida arriba tard. Ahir Cambrils presentava un risc de rebrot de 225 punts i una velocitat de contagi d’1,24, millor que la mitjana catalana. 

De fet, aquests índexs epidemiològics estan baixant de manera continuada des de dissabte passat, que eren altíssims: 417 punts el risc de rebrot i la velocitat de contagi de 3,02. Era aleshores, quan la covid picava de valent, quan s’havia de fer la crida a la població, no ara que baixa. 

De tota manera, millor que els responsables municipals diguin alguna que cosa que optar pel silenci sepulcral de Salou o de Vila-seca, que sembla que s’hagin oblidat que el coronavirus encara hi és i que torna a mossegar amb ganes.