dimecres, 24 de novembre del 2021

Puja a 112 el nombre de confinats a l’escola Elisabeth

 


La pandèmia no dona treva: vint-i-cinc persones han estat confinades a l’escola Elisabeth de Salou en les últimes 24 hores després de confirmar-se quatre nous casos de covid al centre, amb la qual cosa el nombre d’aïllats puja a 112. Això vol dir 25 més que dilluns

També s’ha detectat un positiu a l’institut Marta Mata que ha obligat a posar en quarantena una persona. Tots ells se sumen als 16 confinats que hi ha a l’Escola Internacional del Camp per un positiu, a més d’una altra persona aïllada, també per un positiu, a l’institut Jaume I. 

A Vila-seca han estat confinats 20 alumnes de l’escola Torroja i Miret per dos positius, segons la web Traçacovid. Aquests registres van acompanyats d’un augment del risc de rebrot (EPG), que creix 64 punts a Salou respecte ahir i se situa en 357, i de 68 punts a Vila-seca, que arriba als 258. 

A Cambrils, en canvi, l’EPG baixa 21 punts, fins als 248. La velocitat de contagi més alta és la de Vila-seca: 3,61 (33 centèsimes més que ahir), davant dels 2,46 de Salou (+22) i 1,34 de Cambrils (-12). 


Vila-seca té la Rt més alta de Catalunya


La de Vila-seca és la Rt més alta de Catalunya, segons el portal Dades Covid. La mitjana a Catalunya és de 223 (EPG) i 1,38 (Rt). Aquest empitjorament de la situació epidemiològica també comporta més contagis: 13 a Salou respecte a ahir, cinc a Cambrils i dos a Vila-seca.