dijous, 18 de novembre del 2021

Un alcalde amb molt poc nivell

 


En vista de l’esmena a la totalitat dels pressupostos catalans per part de la CUP, el president de la Generalitat, Pere Aragonès (ERC), un cop descartat el PSC, ha allargat la mà als comuns perquè donin suport als comptes de la Generalitat per al 2022, cosa que, entre altres qüestions, ha de garantir la construcció del macrocomplex de Hard Rock a Vila-seca i Salou. 

De fet, el conseller d’Economia, Jaume Giró (Junts), ha defensat la inversió: “No serà aquest Govern qui estigui en contra de projectes que compleixen la normativa legal”, va dir ahir al Parlament. 

Tot això qe està passant ja es veia venir des de fa dies, però el vanitós alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar els dubtes dels cupaires per fer victimisme, atacar-los i acaparar l’atenció mediàtica, que és el que li agrada. 

Un espectacle deplorable al qual, en menor mesura, també s’han sumat PSC, Cs i PP amb oportunisme electoralista. 

A Vila-seca, en canvi, ni el seu alcalde, Pere Segura, ni cap partit del consistori (allà també hi ha el PSC i Cs) no han badat boca. És la diferència abismal entre gent oberta al diàleg que troba lògiques les desavinences entre partits i aquells taral·lilots que, a banda de ser curts de mires, demostren molt poca talla política.